Vakardienas kartupelīši saldā krējuma mērcītē

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Vārīti kartupeļi
  • Sīpoli (2lieli)
  • Ķiploki (2 daiviņas)
  • Saldais krējums (2x250gr)
  • Garšvielas (sāls, pipari vai garšvielu maisījums)

Pagatavošana

1 min.
  1. Griežam kartupeļus ripiņās liekam cepties uz pannas (kartupeļiem nav jāsanāk krauksķīgiem), tāpēc uzreiz liekam klāt mēnestiņos sagriztus sīpolus. Kad sīpoli sāk jau palikt mīksti liekam klāt sakapātu ķiploku, nedaudz garšvielas.
  2. Kad sīpoli jau daudz maz mīksti visu pārlejam ar saldo krējumu, kam pievienojam garšvielas pēc garšas.
  3. Uz pannas nu jau viss kopā vārās. Gatavs, kad saldais krējums paliek tumīgs.
  4. Ekonomijai viena saldā krējuma vietā var pievienot krējumu un ūdeni, lai šķidrumiņš vairāk.
  5. Ļoti garšīgs un nemaz nav dārgs prieks.
  6. Nemaz ne gaļa ne salāti klāt neprasās. Var protams pievienot tomātu-gurķīšu sal''atiņus.
  7. Lai labi garšo!!!!!!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi