Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vakardienas kartupelīši saldā krējuma mērcītē

2009. gada 25. februāris
Foto: Ilze Vīksne
Pagatavošana
1 min
1. Griežam kartupeļus ripiņās liekam cepties uz pannas (kartupeļiem nav jāsanāk krauksķīgiem), tāpēc uzreiz liekam klāt mēnestiņos sagriztus sīpolus. Kad sīpoli sāk jau palikt mīksti liekam klāt sakapātu ķiploku, nedaudz garšvielas.
2. Kad sīpoli jau daudz maz mīksti visu pārlejam ar saldo krējumu, kam pievienojam garšvielas pēc garšas.
3. Uz pannas nu jau viss kopā vārās. Gatavs, kad saldais krējums paliek tumīgs.
4. Ekonomijai viena saldā krējuma vietā var pievienot krējumu un ūdeni, lai šķidrumiņš vairāk.
5. Ļoti garšīgs un nemaz nav dārgs prieks.
6. Nemaz ne gaļa ne salāti klāt neprasās. Var protams pievienot tomātu-gurķīšu sal''atiņus.
7. Lai labi garšo!!!!!!
Uz augšu