Ābolkūciņa

2009. gada 17. februāris
Foto: Naomija
Pagatavošana
30 min
1. Ābolīšus nomizo, sagriež, nogriež 5as plānas šķēlītes, pārējo kubiciņos, trīsstūrīšos vai aplīšos (kā sirds kāro)
2. Olas baltumu atdala no dzeltenuma un tad baltumam pievieno 3 ēdamkarotes cukuru, tad sakuļ pac (pielietojot mazliet spēka un enerģijas) vai ņem talkā mixeri :)
3. Dzeltenumam pievieno atlikušo cukuru,miltus un sviestiņu vai margarīnu, arī enerģiski samaisa
4. Tad liek cepamajā formā vai cepamajā stikla traukā vispirms dzeltenumu, tad pievieno ābolīšus, samaisa un visbeidzot iecilā baltumu :)
5. Liekam cepeškrāsnī un uz 200° cepam apm 30 min :)
Uz augšu