Ja nav marinētu bietīšu, derēs arī vārītās un kāda šķipsna citronskābes.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
0.5kgvārītas bietes
4vārītas olas
1garais svaigais gurķis
Ļociņi (apmēram kāda pus sauja, var pēc garšas)
1lkefīra
Krējums
Vārīts atdzsēts ūdens
Dilles
Sāls
Pipari
Cukurs
Citronskābe
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
30 min.
Vārītās bietes sarīvē uz sakņu rīves, var pat nedaudz smalkāk un apkaisa ar citronskābi.
Svaigo gurķi sagriež smalkos kubiņos un olas tā pat. Lociņus un dilles sasmalcina.
Visu liek katliņā un pārlej ar kefīru, ja ir pa biezu pievieno ūdeni. Liek klāt garšvielas un skābo krējumu, tas piedos treknumu un tumīgumu. Ja vēlas tad var arī klāt pievienot kubiciņos sagrieztu doktora desu.