-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Risotto ar spinātiem
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
2 glāze/s rīsu
-
50 g spinātu
-
2 daiviņa/s ķiploka
-
50 g sviesta
-
2 kubiņi veģetāra, želejveida buljona
-
100 g Parmezan siera
-
500 ml ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
30 min.
-
Katliņā ielej ūdeni, liek vārīties, izšķīdina tajā buljonu.
-
Kad ūdens uzkarsis, ieber rīsus.
-
Kad šķidrums gandrīz iztvaikojis,pievieno nedaudz sasmalcinātus spinātus, sasmalcinātu ķiploku un sviest. Sautē vēl 3-5 minūtes, nemitīgi maisot.
-
Pievieno sieru, samaisa, uzliek vāku, noņem no uguns un ļauj dažas minūtes pastāvēt. Gatavs.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs