Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Risotto ar spinātiem

Risotto ar spinātiem

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 glāze/s rīsu
  • 50 g spinātu
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 50 g sviesta
  • 2 kubiņi veģetāra, želejveida buljona
  • 100 g Parmezan siera
  • 500 ml ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Katliņā ielej ūdeni, liek vārīties, izšķīdina tajā buljonu.
  2. Kad ūdens uzkarsis, ieber rīsus.
  3. Kad šķidrums gandrīz iztvaikojis,pievieno nedaudz sasmalcinātus spinātus, sasmalcinātu ķiploku un sviest. Sautē vēl 3-5 minūtes, nemitīgi maisot.
  4. Pievieno sieru, samaisa, uzliek vāku, noņem no uguns un ļauj dažas minūtes pastāvēt. Gatavs.

    Labu apetīti!
    Pievieno sieru, samaisa, uzliek vāku, noņem no uguns un ļauj...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Mājās gatavota zemeņu saldējuma kūka

Mājās gatavota zemeņu saldējuma kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas