Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Liellopa gaļa Velingtona gaumē

Liellopa gaļa Velingtona gaumē

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 400 g liellopa gaļas filejas
  • 2 iepakojumi šampinjonu vai citu tumšu šēņu
  • 4 šķēlītes šķiņķa (parma ham)
  • 2-3 plāksnes kārtainās mīklas
  • 4 olu dzeltenumi
  • 3 ēd. k. sinepju
  • Olīveļļa
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

85 min.
  1. Gaļas fileju ierīvē ar garšvielām un apcep eļļa tā, lai viducis vēl paliek nedaudz sarkans.
  2. Atdzesē, tad apsmērē ar sinepēm un ļauj ievilkties.
  3. Tikmēr blenderī samaļ sēnes ar garšvielām - ne pārāk smalki, apcep tās uz pannas, lai iztvaicētu lieko šķidrumu. Atdzesē.
  4. Izrullē mīklu.
  5. Gaļu ietin šķiņķī.
    Uz mīklas viduča uzliek nedaudz sēņu masas, virsū liek gaļas gabalu, to no visām pusēm arī apliek ar sēnēm, aiztin mīklu.
  6. Tad aspmērē ar olu dzeltenumiem, pasāla ar rupjo sāli. Cep 200°C 35-40 minūtes.

    Labu apetīti!
    Tad aspmērē ar olu dzeltenumiem,  pasāla ar rupjo sāli. Cep...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu muss ar zemeņu mērci

Rabarberu muss ar zemeņu mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas