-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Liellopa gaļa Velingtona gaumē
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
400 g liellopa gaļas filejas
-
2 iepakojumi šampinjonu vai citu tumšu šēņu
-
4 šķēlītes šķiņķa (parma ham)
-
2-3 plāksnes kārtainās mīklas
-
4 olu dzeltenumi
-
3 ēd. k. sinepju
-
Olīveļļa
-
Sāls
-
Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
85 min.
-
Gaļas fileju ierīvē ar garšvielām un apcep eļļa tā, lai viducis vēl paliek nedaudz sarkans.
-
Atdzesē, tad apsmērē ar sinepēm un ļauj ievilkties.
-
Tikmēr blenderī samaļ sēnes ar garšvielām - ne pārāk smalki, apcep tās uz pannas, lai iztvaicētu lieko šķidrumu. Atdzesē.
-
-
Gaļu ietin šķiņķī.
Uz mīklas viduča uzliek nedaudz sēņu masas, virsū liek gaļas gabalu, to no visām pusēm arī apliek ar sēnēm, aiztin mīklu.
-
Tad aspmērē ar olu dzeltenumiem, pasāla ar rupjo sāli. Cep 200°C 35-40 minūtes.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs