Sākums > Receptes > Zupas

Asā zivju zupa ar tīģergarnelēm

2009. gada 2. janvāris
Foto: ilze priede
Pagatavošana
1 min
1. Veselo foreli,tīģergarneļu galvas un čaulas, sīpolu, ķiplokus, čilli, ingveru,citronzāli un kindzas kātiņus savāra buljonā.Vāra 50 min.uz lēnas uguns.Zivju filejas sagriež nelielos gabaliņos, tīģergarneles iegriež muguras līnijā un iztīra no melnās zarniņas ,visu apsāla kamēr vārās buljons.
2. Burkānu sarīvē uz skaidiņu rīves.
3. Buljonu nokāš un pievieno tomātus savā sulā, pieliek sāli pēc garšas un rīvētos burkānus. Pavāra 10 min. un pievieno sagriezto zivju filejas un tīģergarneles. Vāra 5 min. . Sakapā kindzu, dilles un pētersīļus. Pagaršo sāls daudzumu un pievieno zaļumus.
4. Zupa gatava. Klāt labi iederas grauzdēta baltmaize.
Uz augšu