Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Pildīta medus kūka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 110 d margarīna
  • 1 ēdamkarote rīvēta apelīna mizas
  • 2 olas
  • 240 g miltu
  • 2 ½ tēlkarotes cepamā pulvera
  • 50 g piena
  • 150 g medus
  • 100 g cukura
  • ½ tējkarotes sāl
  • Apelsīnu vai citronu pildījums
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Samaisa margarīnu, rīvētu apelsīna mizu un sāli, tad pamazām pievieno cukuru un labi saputo. Pa vienai, labi mīklu sakuļot, pievieno olas.
  2. Sajauc kopā sijātus miltus un cepamo pulveri un izsijā vēl vairākas reizes. Pienu samaisa ar medu un piemaisa pārmaiņus ar miltiem, ākot un beidzot ar miltiem. Labi amaiīto mīklu pilda divās sagatavotās apaļās 20 cm kūku pannās, cep 20-30 minūtes vidēja kartuma krāsnī - 175*C.
  3. Ļauj 10-15 minūtes padzist pannā, tad izņem, atdzisina uz režģiem.
  4. Atdzisušu kūku pilda ar apelsīnu vai citronu pildijumu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas