Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Ceptas tīģergarneles

Ceptas tīģergarneles

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Tīģergarneles
  • Olīveļla
  • Sāls
  • 2 daiviņa/s sasmalcināta ķiploka
  • Neliels gabaliņš čili pipara bez sēkliņām
  • Kajēnes pipari
  • Lociņi pasniegšanai
  • Sojas mērce pasniegšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

10 min.
  1. Marinādes sastāvdaļas sajauc kopā.
  2. Garneles iemaisa marinādē uz pāris minūtēm. Kad garšas sajaukušās kopā, garneles liek karstā pannā, kurā sakarsēts sviests vai olīveļļa. Cep 4 minūtes.
  3. Pasniedz pārkaisītas ar locņiem un apceptajiem ķiplociņiem un čili. Klāt - sojas mērce.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tunča salāti ar vārītiem kartupeļiem

Tunča salāti ar vārītiem kartupeļiem

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas