Sākums > Receptes > Zupas

Gardā gulaša zupa

2008. gada 16. novembris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
120 min
1. Ņem liellopa gaļiņu un atdala kauliņu. Kauliņu liek katliņā (nelielā) un liek vārīties. Pievieno sīpolu un piparus melnos. Gaļiņu sagriež ar asu nazi akurātos kubiciņos 1.5 cm pa ārmalu. Liek cepties, pievieno sīpolus un ķiplokus. Cep uz lielas uguns kamēr sīpols iegūst tikai sev raksturīgo gleznaino apveidu. Pielej ūdeni un sautē uz nelielas uguns zem vāka. Pieliek gulaša garšvielas. Iet uz bodi pēc lielā katla un vīna. Nodegustē vīnu. Liek visu lielā katlā, akurāti ar vīnu nomazgājot visas labās paliekas uz pannas. Nodegustē vīnu un pielej 200Gr kopējam ēdiena projektam. Pieliek burkānus un vāra uz mazas uguns. Nodegustē vīnu un kad gaļa gandrīz gatava liek klāt papriku un kartupeļus. Vāra līdz viss ir gatavs. Pasniedz ar sarkanvīnu un zaļumiem.
Uz augšu