Gardā gulaša zupa

Sastāvdaļas

  • 500 gr Liellopa gaļiņa ar kauliņu
  • 2 sīpoli
  • 2 burkāni
  • 4 tupeņi
  • ½ sarkanā paprika
  • 1 pudele sarkanvīna Itāļu sausais
  • 5 daiviņas čiploks
  • Garšvielas (čilli, sāls, pipari mellnie, gulaša garšvielu maisījums)

Pagatavošana

120 min.
  1. Ņem liellopa gaļiņu un atdala kauliņu. Kauliņu liek katliņā (nelielā) un liek vārīties. Pievieno sīpolu un piparus melnos. Gaļiņu sagriež ar asu nazi akurātos kubiciņos 1.5 cm pa ārmalu. Liek cepties, pievieno sīpolus un ķiplokus. Cep uz lielas uguns kamēr sīpols iegūst tikai sev raksturīgo gleznaino apveidu. Pielej ūdeni un sautē uz nelielas uguns zem vāka. Pieliek gulaša garšvielas. Iet uz bodi pēc lielā katla un vīna. Nodegustē vīnu. Liek visu lielā katlā, akurāti ar vīnu nomazgājot visas labās paliekas uz pannas. Nodegustē vīnu un pielej 200Gr kopējam ēdiena projektam. Pieliek burkānus un vāra uz mazas uguns. Nodegustē vīnu un kad gaļa gandrīz gatava liek klāt papriku un kartupeļus. Vāra līdz viss ir gatavs. Pasniedz ar sarkanvīnu un zaļumiem.

Komentāri

Sigita 2011. gada 11. februāris 18:41
Bet, vai pēc tā visa, cik tur tika pieminēts sarkanvīns, beigās vēl ir ko glāzēs liet? Receptīte izklausās laba, noteikti tiks pamēģināta! ;)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi