Sākums > Receptes > Zupas

Krēmīgā dārzeņu zupa ar malto gaļu

2008. gada 5. novembris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
60 min
1. Kartupeļus un burkānus nomizo, nomazgā, sagriež kubiciņos un liek zupas katlā vārīties.
2. Apcep uz pannas malto gaļu ar garšvielām, sasmalcinātu sīpolu un ķiploku. Ar garšvielām var variēt, pieliekot arī, piemēram, paprikas maisījumu u.c.
3. Kad gaļa apcepta, pievieno dārzeņiem. Visu kopā vāra, līdz dārzeņi mīksti.
4. Iemaisa kausēto sieru. Maisa, līdz tas kārtīgi izkusis. Pagaršo, ja nepieciešams, papildina ar sāli.
Pasniedz ar zaļumiem.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu