Visas sastāvdaļas atkarīgas no zivju daudzuma, kā arī no tā cik spēcīgu vai pretēji - saldu marinādi vēlaties.
Pagatavošana
150 min
1. Notīra zivtiņas, sakaisa ar sāli.
2. Sajauc olas kopā ar garšvielām. Cep zivis sakarsētās taukvielās, apviļājot vispirms miltos tad olā.
3. Marinādei uzvāra sālsūdeni, pievieno piparus sagrieztu sīpolu un sulu no citrona. Vāra pievienojot klēt etiķi un cukuru. Cukuru vajadzētu tikai kādu karoti. Garšvielas visas liek pēc garšas, lai marinēdei būtu patīkami saldena garša ar izteiktu citrona aromātu.
4. Apcetās zivtiņas kārto traukā pa vidu liekot no marinādes izņemtos sīpolus. Pārlej visu ar marinādi un atdzesē. Zivīm ļauj vismaz 2h marinēties.