Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Ceptas zivis marinādē

Ceptas zivis marinādē

FOTO: Depositphotos.com

Visas sastāvdaļas atkarīgas no zivju daudzuma, kā arī no tā cik spēcīgu vai pretēji - saldu marinādi vēlaties.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Svaigas mazās zivtiņas
  • Ola
  • Milti
  • Garšvielas zivju ēdieniem
  • Eļļa
  • Marinādei:
  • Ūdens
  • Sīpols
  • Sāls
  • Pipari
  • Etiķis
  • Cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

150 min.
  1. Notīra zivtiņas, sakaisa ar sāli.
  2. Sajauc olas kopā ar garšvielām. Cep zivis sakarsētās taukvielās, apviļājot vispirms miltos tad olā.
  3. Marinādei uzvāra sālsūdeni, pievieno piparus sagrieztu sīpolu un sulu no citrona. Vāra pievienojot klēt etiķi un cukuru. Cukuru vajadzētu tikai kādu karoti. Garšvielas visas liek pēc garšas, lai marinēdei būtu patīkami saldena garša ar izteiktu citrona aromātu.
  4. Apcetās zivtiņas kārto traukā pa vidu liekot no marinādes izņemtos sīpolus. Pārlej visu ar marinādi un atdzesē. Zivīm ļauj vismaz 2h marinēties.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Plūmju kompots

Plūmju kompots

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas