Ceptas zivis marinādē

Ceptas zivis marinādē
Foto: Depositphotos.com
Visas sastāvdaļas atkarīgas no zivju daudzuma, kā arī no tā cik spēcīgu vai pretēji - saldu marinādi vēlaties.

Sastāvdaļas

  • Svaigas mazās zivtiņas
  • Olas
  • Milti
  • Garšvielas zivju ēdieniem
  • Eļļa
  • Marinādei:
  • Ūdens
  • Sīpoli
  • Sāls
  • Pipari
  • Etiķis
  • Cukurs

Pagatavošana

150 min.
  1. Notīra zivtiņas, sakaisa ar sāli.
  2. Sajauc olas kopā ar garšvielām. Cep zivis sakarsētās taukvielās, apviļājot vispirms miltos tad olā.
  3. Marinādei uzvāra sālsūdeni, pievieno piparus sagrieztu sīpolu un sulu no citrona. Vāra pievienojot klēt etiķi un cukuru. Cukuru vajadzētu tikai kādu karoti. Garšvielas visas liek pēc garšas, lai marinēdei būtu patīkami saldena garša ar izteiktu citrona aromātu.
  4. Apcetās zivtiņas kārto traukā pa vidu liekot no marinādes izņemtos sīpolus. Pārlej visu ar marinādi un atdzesē. Zivīm ļauj vismaz 2h marinēties.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

oggy 2014. gada 10. jūnijs 03:11
Ja šo marinādi izmanto uz grilla, garšos lieliski. Jo grillējot fileju, sajutīsi patīkamu dūmu aromātu un maigu garšu. Pa virsu uzliekot kādu zaļumiņu,būs vispār ideāli. Lieliska recepte dabai.
Pateicos autorītei par šo recepti. Šis būs kā papildinājums patīkamai atpūtai. Priekā!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi