Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vista ar papriku

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Vista - apm. 3 kg
  • 6 ēd. karotes eļļas
  • 2 puravi
  • 6 -8 tomāti
  • 2 sarkanās un 2 dzeltenās paprikas
  • 3 ēd. karotes paprikas pulvera
  • 3 ēd. karotes tomātu biezeņa
  • 600 g ūdens
  • 1 ½ no vistas buljona kubiņa
  • 3 tējk. sāls
  • 3 /4 tējk. melno piparupētersīļi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ja nepieciešams, vistu atkausē. Pannā uzkarsē 3 ēd. karotes eļļas un gaļu apbrūnina no visām pusēm.
  2. Notīra un sagriež puravu. Tomātus sagriež kubiņos. No paprikām izņem sēklas un sagriež kubiņos. Platā, zemā katliņā vai pannā ar augstām malām uzkarsē 3-5 ēd. karotes eļļas. Dažās minūtēs apbrūnina puravu un papriku. Pievieno paprikas pulveri, tomātu biezeni, ūdeni un buljona kubiņu.
  3. Vistas gabalus liek katliņā. Uzkaisa sāli un piparus. Sautē 20–25 minūtes. Pievieno sagrieztos tomātus un pārkaisa ar pētersīļiem. Pievieno 1 ēd. karoti skābā krējuma.
  4. Pasniedz ar kartupeļiem un svaigiem dārzeņu salātiem ar piedevām, gaļu pārlej ar krūtiņas mērci.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas