Vista ar papriku

2005. gada 11. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Ja nepieciešams, vistu atkausē. Pannā uzkarsē 3 ēd. karotes eļļas un gaļu apbrūnina no visām pusēm.
2. Notīra un sagriež puravu. Tomātus sagriež kubiņos. No paprikām izņem sēklas un sagriež kubiņos. Platā, zemā katliņā vai pannā ar augstām malām uzkarsē 3-5 ēd. karotes eļļas. Dažās minūtēs apbrūnina puravu un papriku. Pievieno paprikas pulveri, tomātu biezeni, ūdeni un buljona kubiņu.
3. Vistas gabalus liek katliņā. Uzkaisa sāli un piparus. Sautē 20–25 minūtes. Pievieno sagrieztos tomātus un pārkaisa ar pētersīļiem. Pievieno 1 ēd. karoti skābā krējuma.
4. Pasniedz ar kartupeļiem un svaigiem dārzeņu salātiem ar piedevām, gaļu pārlej ar krūtiņas mērci.
Uz augšu