Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Tīģergarneles saldskābajā mērcē

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 800 g lobītu tīģergarneļu
  • 300 - 400 g Kukurūzas eļļas
  • Kukurūzas milti (smalga maluma) 100 g
  • 2 olas
  • 1 burciņa konservētu ananasu gabaliņos
  • Konservēti Bambusu dzinumi (daudzums pēc garšas)
  • 2 burciņas saldskābās mērces ar ananasiem (vai ar čilli - asāku ēdienu cienītājiem)
  • Rīsi (350 g)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Katliņā uzkarsē kukurūzas elļu. Ieber bļodiņā kukurūzas miltus un citā bļodiņā ar dakšiņu sakuļ olas. Tīģergarneles apviļā kukurūzas miltos un pēc tam olā, liek uzkarsētajā eļļā - vāra līdz zeltaini brūnas.
  2. Pannā (vēlams VOK) uzkarsē saldskābo mērci (ražotāju minēt nedrīks, bet gan jau veikalā atradīsiet tajos plauktos, kur stāv visas tomātu u.c. mērces, kečupi utt.), ananāsiem un bambusiem nolej sulu, gabaliņus liek klāt mērcei, kad tā jau uzkarsusi. Pēc tam liek klāt eļļā vārītās garneles. Pašās beigās mērci iebiezina ar kukurūzas miltiem - jo vairāk miltu pieliksiet, jo biezāka būs mērce, tāpēc iesaku tos likt pakāpeniski...
  3. Pasniedz ar vārītiem rīsiem (nevajadzētu būt birstošiem). Ēd ar irbulīšiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas