Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas rulete no veselas vistas

2008. gada 27. septembris
Foto: Ilze Ilze
Pagatavošana
1 min
1. Vistu atdala no kauliem, atstājot ādu un cēnšoties saglabāt vienu gabalu.
2. Vistu izklapē, lai gaļa ir vienmērīgi bieza.
3. Pārkaisa ar sāli, garšvielā, saspiestu ķiplociņu.
4. Sagriež strēmelēs tomātu, šampinjonus un papriku. Izklāj tā, lai sastāvdaļas ir paralēli locījumam. Apkaisa ar sarīvēto sieru.
5. Ņem no vienas puses un sarullē (šeit ļoti labi noderēs āda, jo saturēs kopā sastāvdaļas).
6. Ietin follijā un liek uz pannas. Cep cepeškrāsnī 35 - 40 min.
7. Iesaku 5 min. pirms ņemšanas ārā no cepeškrāsnis, attaisīt folliju un apliet ruleti ar šķidrumu, kurš būs sakrājies pannā - tad tā būs skaisti brūngana
8. Labu apetīti!
Uz augšu