Latgales salāti ziemai

Sastāvdaļas

  • 3 kg gurķi
  • 1 gl. 9% etiķis
  • 1 gl. eļļa
  • 1 -2 ēd. kar. sāls
  • Maltie pipari (pievienot pēc garšas izjūtām)
  • 1 kg sīpoli

Pagatavošana

1 min.
  1. Gurķus un sīpolus sagriež šķēlītēs, samaisa un atstāj uz 5-6 stundām ievilkties.
  2. Saliek burkās un pasterizē 10-15 min.

Komentāri

ina 2013. gada 6. augusts 09:19
gatavošu bez pasterizēšanas,bet izkarsēšu visu kopā katlā 20 min.Citā receptē redzēju,ka tā var darīt un glabājas labi.
Ivule 2011. gada 16. jūlijs 11:11
Zane, Diezvai sanāks tik garšīgi kā ar īsajiem gurķiem, jo tiem taču garshas atskiras
Zane 2011. gada 30. jūnijs 12:19
Loti garsigi salati. Es gribeju uzzinat, vai latgales salatiem var likt garos gurkus?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi