Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vecmāmiņas recepte kartupeļu pankūkām

2008. gada 9. septembris
Foto: Shutterstock.com
Pasniedz karstas ar krējumu kā pamatēdienu vai ar brūkleņu ievārījumu kā saldo ēdienu. Klāt piedzer pienu.
Pagatavošana
30 min
1. Kartupeļus sarīvē sulu spiedē, nostādināto sulu nolej, radušos kartupeļu cieti pievieno izspiestajai kartupeļu masai.
2. Katliņā uzkarsē pienu līdz vārīšanas temperatūrai,lej klāt kartupeļiem un maisa līdz masa kļūst skābā krējuma konsistencē, pievieno mazliet sāli.
3. Pannā kārtīgi uzkarsē eļļu, ar karoti liek pankūciņas, cep no abām pusēm skaisti brūnas un kraukšķīgas. Ja eļļa nebūs kārtīgi karsta, pankūkas būs ļoti eļļainas.

Lai labi garšo!
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu