Sākums > Receptes > Brokastis

Pica latviešu gaumē

2008. gada 5. septembris
Foto: Dainis Ansulis
Pagatavošana
15 min
1. Uzlej uz pannas pietiekamu daudzumu eļļas ,lai pārklātu visu pannas virsmu un liek uz diezgan lielas uguns karsēties.
2. Sagriež tomātus 5-7 mm biezās šķēlēs un saliek uz pannas ripiņas pēc iespējas ciešāk citu pie citas .
3. Katru ripiņu atsevišķi apsāla,pēc tam apgiež un apsāla otru pusi.
4. Ņem rīvēto sieru un vienmēŗīgi pārkaisa.
5. Kad siers izkusis,uzsit virsū olas pasāla kā jau olas un izvelk pa visu pannas virsmu un pagaida ,kamēr ola apcepusies,liek uz šķīvjiem un ēd ar maizīti.
6. Lēti un garšīgi.Labu apetīti.
Uz augšu