Pica latviešu gaumē

Sastāvdaļas

  • 3 vidēja lieluma vietējie tomāti
  • 3 olas
  • 120 g rīvēta Krievijas siera
  • Sāls
  • Cepameļļa

Pagatavošana

15 min.
  1. Uzlej uz pannas pietiekamu daudzumu eļļas ,lai pārklātu visu pannas virsmu un liek uz diezgan lielas uguns karsēties.
  2. Sagriež tomātus 5-7 mm biezās šķēlēs un saliek uz pannas ripiņas pēc iespējas ciešāk citu pie citas .
  3. Katru ripiņu atsevišķi apsāla,pēc tam apgiež un apsāla otru pusi.
  4. Ņem rīvēto sieru un vienmēŗīgi pārkaisa.
  5. Kad siers izkusis,uzsit virsū olas pasāla kā jau olas un izvelk pa visu pannas virsmu un pagaida ,kamēr ola apcepusies,liek uz šķīvjiem un ēd ar maizīti.
  6. Lēti un garšīgi.Labu apetīti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi