Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Adžika pikantā

Adžika pikantā

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2.5 kg tomātu
  • 1 kg burkānu
  • 1 kg paprikas
  • 2-3 asie pipari (čili)
  • 1 glāze/s cukura
  • 0.5 glāze/s sāls
  • 300 g ķiploka
  • 1 glāze/s eļļas
  • 1 glāze/s etiķa 9%
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Burkānus sarīvē un liek sautēties, pievieno glāzi eļļas.
  2. Kad burkāni ir pamīksti, pievienojam samaltu/sablenderētu papriku, un ķiplokus. Pavāra, tad pievieno sasmalcinātus tomātus.
  3. Un pēc brīža pievieno arī visu pārējo - cukuru un sāli, asos piparus.
  4. Pašās beigās pievieno etiķi un kārtīgi jo kārtīgi visu samaisa, uzvāra un liek burkās, kuras sterilizē un vāko ciet.

    Lai labi garšo!
    Pašās beigās pievieno etiķi un kārtīgi jo kārtīgi visu samai...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tortiljas čebureks ar gaļu

Tortiljas čebureks ar gaļu

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas