Sākums > Receptes > Konservējumi

Tomāti želejā ar puraviem un sīpoliem

2008. gada 28. augusts
Foto: Depositphotos.com
Marinādei nepieciešamās sastāvdaļas norādītas 0,5 l burciņu tilpumam. Asumam un eksotiskākai garšai papildina ar kādu aso pirparu un timiānu.
Dārzeņu proporcijas pēc paša ieskatiem.
Pagatavošana
30 min
1. ½ l burciņā ieber dažus piparus un 1 krustnagliņu.
2. Liek kārtās šķēlēs sagrieztus tomātus, puravus un sīpolus.
3. Burciņas vidū ieber 1 tējk. sāls, 3 tējk. cukura. Kad burciņa piepildīta, uzlej 1 tējk. etiķa esences un 3 tējk. želatīna.
4. Uzlej vārītu ūdeni, uzliek vāciņu un karsē 80 - 90 C temperatūrā 10 min.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu