Čupakabra

Sastāvdaļas

  • 500 gr. asinsdes
  • Kartpeļi pēc garšas
  • Gr loki
  • 1 vidējs sīpols
  • Ūdens 1 litrs
  • Divi pipari
  • Četri sāļi

Pagatavošana

20 min.
  1. Uzvāra ūdeni, pievieno sāli, piparus, izmontē asinsdesu no āds un ievietojiet katliņā lai izdalās. Kad asinsdesa ir sadalījusies pievieno lokus, sīpolu un kartupeļus pēc garšas. Kad kartupeļi ir izvārījušieš, ēdiens ir gatavas.
  2. ES NEZINU, PĒC KĀ TAS GARŠO. Varbūt kādam arī iegaršojas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi