Vistas filejas gabaliņi anglu sinepju mērcē

3 1

Sastāvdaļas

  • Vistas fileja-500gr
  • Eļļa
  • Milti -pēc vajadzības
  • Olas 1,'
  • ''angļu sinepes''(ar sinepju graudiņiem)
  • Salds krējums-250.gr
  • Gr rīvētu burkānu(ļoti smalki,ideāls variants pēc sulas spiešanas palikušie biezumi)
  • 1 -2 sīpoli
  • Sāls, pipari,timiāns ķiploks

Pagatavošana

30 min.
  1. Vistas fileju griež gabaliņos ,viegli izklapē,panē milto un olā.
  2. Cep uz labi karstas pannas no abām pusēm zeltaini brūnas.
  3. Liek ceptās filejas gabalus katliņā,pievieno rīvētos burkānus,viegli apceptos sīpolus un saldo krējumu.
  4. Pīevieno nedaudz buljona vai ūdens,tā lai filejas ir nosegtas.
  5. Sautēt uz mazas liesmas 10-15 min.
  6. pievienot angļu sinepes pēc garšas(pus burciņu,vai vairāk,cik nu kuram stipras prasās)
  7. Ja gribas asumiņu- pievienojiet kapātu ķiploku.
  8. Visu uzkarsē un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem,marinētiem dārzeņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni