Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas filejas gabaliņi anglu sinepju mērcē

2008. gada 15. marts
Foto: Gita.Tkacenko
Pagatavošana
30 min
1. Vistas fileju griež gabaliņos ,viegli izklapē,panē milto un olā.
2. Cep uz labi karstas pannas no abām pusēm zeltaini brūnas.
3. Liek ceptās filejas gabalus katliņā,pievieno rīvētos burkānus,viegli apceptos sīpolus un saldo krējumu.
4. Pīevieno nedaudz buljona vai ūdens,tā lai filejas ir nosegtas.
5. Sautēt uz mazas liesmas 10-15 min.
6. pievienot angļu sinepes pēc garšas(pus burciņu,vai vairāk,cik nu kuram stipras prasās)
7. Ja gribas asumiņu- pievienojiet kapātu ķiploku.
8. Visu uzkarsē un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem,marinētiem dārzeņiem.
Uz augšu