Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sliņķu kāposti

Sliņķu kāposti

FOTO: Depositphotos.com

Visas sastāvdaļas ir kā, kāpostu tīteņiem, ja nav laika un tīteņi garšo šī ir īstā recepte! Var mierīgi iztikt arī bez rīsiem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1/2 kāposta
  • 0.5 kg maltās gaļas (kāda garšo)
  • 2-3 burkāni
  • 1-2 sīpoli
  • 50-100 g novārītu rīsu
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • Sāls
  • Pipari
  • Lauru lapa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Ja nav novārīti rīsi, tad uzliek vārīties sālsūdenī. Pa to laiku notīra sīpolu uz burkānus. Sagriež sīpolu un ķiploku - liek cepties pannā, sarīvē burkānu. Uz uguns novieto katliņu kurā ietilptu visas sastāvdaļas, ielej nedaudz ūdeni sautēšanai. Ieber sarīvētos burkānus.
  2. Pie apceptajiem sīpoliem liek malto gaļu, sālīti un piparus, un cepina, kamēr gandrīz gatava.
  3. Tad sautējamā katlā pie burkāniem liek jau sagrieztus kāpostus, var griezt skaidiņās, var kubiņos. Tad pievieno sacepto malto gaļu. Pasautē, un beigās rīsus. Neaizmirstam lauru lapu. Var pievienot tomātu mērci, vai saldo krējumu, kas labāk garšo.

    Labu apetīti!
    Tad sautējamā katlā pie burkāniem  liek jau sagrieztus kāpos...

    FOTO: Andželika

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķirbju pankūkas ar brūklenēm vai dzērvenēm

Ķirbju pankūkas ar brūklenēm vai dzērvenēm

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas