Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Ogas ar jogurtu un auzupārslām

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 krūze saldētu ogu ( var arī svaigas)
  • Krūze jogurta bez piedevām
  • 2 saujas auzupārslu
  • Medus
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Liec glāzēs ogas(jau atsaldētas), tad pārlej ar jogurtu un uzber grauzdētas auzupārslas medū[var arī musli]
  2. Auzupārslas:
  3. Liek uz pannas nedaudz apgrauzdē, tad uz pannas liek medu[pēc vajadzības] gaida kad medus izkusīs un tad to visu apmaiisa ieliek bļodiņā un uz kādām 5 min liek leduskapī atdzist. Izņemot no leduskapja tās sasmalcija, jo noteikti viņas būs salipušas. Tad liek virsū jogurtam un volā!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas