Ogas ar jogurtu un auzupārslām

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 krūze saldētu ogu ( var arī svaigas)
  • Krūze jogurta bez piedevām
  • 2 saujas auzupārslu
  • Medus

Pagatavošana

20 min.
  1. Liec glāzēs ogas(jau atsaldētas), tad pārlej ar jogurtu un uzber grauzdētas auzupārslas medū[var arī musli]
  2. Auzupārslas:
  3. Liek uz pannas nedaudz apgrauzdē, tad uz pannas liek medu[pēc vajadzības] gaida kad medus izkusīs un tad to visu apmaiisa ieliek bļodiņā un uz kādām 5 min liek leduskapī atdzist. Izņemot no leduskapja tās sasmalcija, jo noteikti viņas būs salipušas. Tad liek virsū jogurtam un volā!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti