Komentāri
5
Jaunākie
Vecākie
Tandoori ir klasisks indiešu garšvielu maisījums, kurā atrodams kardamons, čili, ķimenes, ķiploks u. c. garšvielas, parasti sarkanīgā krāsā.
Kā minēts 1. pagatavošanas solī, garšvielas sajauc ar jogurtu.
Lai izdodas! :)
Kā minēts 1. pagatavošanas solī, garšvielas sajauc ar jogurtu.
Lai izdodas! :)
Vērtējums
Atbildēt
Nesaprotu kur jāliek tā Tandori garšviela un koriandrs,receptē ir , bet pagatavošanā nav.Varbūt jāiešņauc caur degunu?
Vērtējums
Atbildēt
Kas ir Tandoori garšviela un kur to likt?
Vērtējums
Atbildēt
Vai tiešām pa vienu stundu gaļa iemarinējas?
Vērtējums
Atbildēt
vai obligāti vajeg Māla bļodu?
Vērtējums
Atbildēt