Tandoori cūkgaļa

2005. gada 19. aprīlis
Foto: Depositphotos.com
Šoreiz savādāka cūkgaļas fileja - ar tandoori! Tandoori ir klasisks indiešu garšvielu maisījums, kurā atrodams kardamons, čili, ķimenes, ķiploks u. c. garšvielas, parasti sarkanīgā krāsā.
Pagatavošana
120 min
1. Jogurtu samaisa ar ķiplokiem, ingveru, garšvielām.
2. Māla bļodā ieliek gaļu un pārklāj ar jogurta maisījumu, tad bļodu pārklāj un gaļu marinē 1 stundu.
3. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 190’C. cūkgaļu ieliek cepešpannā, pārklāj ar foliju un gatavo 25 -30 min. Pirms sagriešanas ļauj, lai gaļa kādas 4 min. pastāv.
4. Cūkgaļas šķēles izkārto uz šķīvja un pasniedz ar rīsiem vai salātiem.
5. Labu apetīti!
Uz augšu