Tandoori cūkgaļa

Tandoori cūkgaļa
Foto: Depositphotos.com
Šoreiz savādāka cūkgaļas fileja - ar tandoori! Tandoori ir klasisks indiešu garšvielu maisījums, kurā atrodams kardamons, čili, ķimenes, ķiploks u. c. garšvielas, parasti sarkanīgā krāsā.

Sastāvdaļas

  • 450 g cūkgaļas filejas
  • 150 g dabīgā jogurta
  • 2 sasmalcinātas ķiploka daiviņas
  • 2.5 cm gabaliņš notīrīta un sasmalcināta svaiga ingvera
  • 2 ēd. k. malta koriandra
  • Tandoori garšviela

Pagatavošana

120 min.
  1. Jogurtu samaisa ar ķiplokiem, ingveru, garšvielām.
  2. Māla bļodā ieliek gaļu un pārklāj ar jogurta maisījumu, tad bļodu pārklāj un gaļu marinē 1 stundu.
  3. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 190’C. cūkgaļu ieliek cepešpannā, pārklāj ar foliju un gatavo 25 -30 min. Pirms sagriešanas ļauj, lai gaļa kādas 4 min. pastāv.
  4. Cūkgaļas šķēles izkārto uz šķīvja un pasniedz ar rīsiem vai salātiem.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Profila foto
Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs 2016. gada 12. aprīlis 11:27
Tandoori ir klasisks indiešu garšvielu maisījums, kurā atrodams kardamons, čili, ķimenes, ķiploks u. c. garšvielas, parasti sarkanīgā krāsā.
Kā minēts 1. pagatavošanas solī, garšvielas sajauc ar jogurtu.
Lai izdodas! :)
Andris 2016. gada 7. aprīlis 22:27
Nesaprotu kur jāliek tā Tandori garšviela un koriandrs,receptē ir , bet pagatavošanā nav.Varbūt jāiešņauc caur degunu?
Endza 2016. gada 7. aprīlis 16:35
Kas ir Tandoori garšviela un kur to likt?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi