Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Tandoori cūkgaļa

Tandoori cūkgaļa

FOTO: Depositphotos.com

Šoreiz savādāka cūkgaļas fileja - ar tandoori! Tandoori ir klasisks indiešu garšvielu maisījums, kurā atrodams kardamons, čili, ķimenes, ķiploks u. c. garšvielas, parasti sarkanīgā krāsā.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 450 g cūkgaļas filejas
  • 150 g dabīgā jogurta
  • 2 sasmalcinātas ķiploka daiviņas
  • 2.5 cm gabaliņš notīrīta un sasmalcināta svaiga ingvera
  • 2 ēd. k. malta koriandra
  • Tandoori garšviela
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Jogurtu samaisa ar ķiplokiem, ingveru, garšvielām.
  2. Māla bļodā ieliek gaļu un pārklāj ar jogurta maisījumu, tad bļodu pārklāj un gaļu marinē 1 stundu.
  3. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 190’C. cūkgaļu ieliek cepešpannā, pārklāj ar foliju un gatavo 25 -30 min. Pirms sagriešanas ļauj, lai gaļa kādas 4 min. pastāv.
  4. Cūkgaļas šķēles izkārto uz šķīvja un pasniedz ar rīsiem vai salātiem.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas