Tandoori cūkgaļa

4 1
Tandoori cūkgaļa
Foto: Depositphotos.com
Šoreiz savādāka cūkgaļas fileja - ar tandoori! Tandoori ir klasisks indiešu garšvielu maisījums, kurā atrodams kardamons, čili, ķimenes, ķiploks u. c. garšvielas, parasti sarkanīgā krāsā.

Sastāvdaļas

  • 450 g cūkgaļas filejas
  • 150 g dabīgā jogurta
  • 2 sasmalcinātas ķiploka daiviņas
  • 2.5 cm gabaliņš notīrīta un sasmalcināta svaiga ingvera
  • 2 ēd. k. malta koriandra
  • Tandoori garšviela

Pagatavošana

120 min.
  1. Jogurtu samaisa ar ķiplokiem, ingveru, garšvielām.
  2. Māla bļodā ieliek gaļu un pārklāj ar jogurta maisījumu, tad bļodu pārklāj un gaļu marinē 1 stundu.
  3. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 190’C. cūkgaļu ieliek cepešpannā, pārklāj ar foliju un gatavo 25 -30 min. Pirms sagriešanas ļauj, lai gaļa kādas 4 min. pastāv.
  4. Cūkgaļas šķēles izkārto uz šķīvja un pasniedz ar rīsiem vai salātiem.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Profila foto
Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs 2016. gada 12. aprīlis 11:27
Tandoori ir klasisks indiešu garšvielu maisījums, kurā atrodams kardamons, čili, ķimenes, ķiploks u. c. garšvielas, parasti sarkanīgā krāsā.
Kā minēts 1. pagatavošanas solī, garšvielas sajauc ar jogurtu.
Lai izdodas! :)
Andris 2016. gada 7. aprīlis 22:27
Nesaprotu kur jāliek tā Tandori garšviela un koriandrs,receptē ir , bet pagatavošanā nav.Varbūt jāiešņauc caur degunu?
Endza 2016. gada 7. aprīlis 16:35
Kas ir Tandoori garšviela un kur to likt?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni