Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas filejas gabaliņi ķīniešu gaumē

Vistas filejas gabaliņi ķīniešu gaumē

FOTO: Aiga Zepa

Es nekad neesmu skaitījusi sastāvdaļu daudzumu, tādēļ iesaku ņemt gaļu tik daudz, lai visiem pietiktu, manā gadījumā ir vistas gaļas fileja apm. 400g 2 personām. Var izmantot arī cūkgaļas fileju. Vajadzīgas ir pāris reizes, lai iepraktizētos:)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g vistas fileja
  • 2 ēd. k. Vorčesteršīras mērce
  • Kartupeļu ciete
  • Sāls vai sojas mērce
  • Pipari
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Gaļu sagriež strēmelēs.
    Gaļu sagriež strēmelēs.

    FOTO: Aiga Zepa

  2. Apkaisa ar garšvielām (vai aplej ar sojas mērci).
    Apkaisa ar garšvielām (vai aplej ar sojas mērci).

    FOTO: Aiga Zepa

  3. Apviļā kartupeļu miltos.
    Apviļā kartupeļu miltos.

    FOTO: Aiga Zepa

  4. Liek cepties uz sakarsētas pannas ar eļļu (eļļu lej tik daudz, lai varētu apcept, nav jāvāra eļļā). Cep apmēram 1-2 minūtes. Visu aplej ar Vorčesteršīras mērci. Aplej tā, lai visiem gabaliņiem tiek, nelejiet pārak daudz, savādāk būs ļoti ass un stiprs. Visus gabaliņus izcep.
    Liek cepties uz sakarsētas pannas ar eļļu (eļļu lej tik daud...

    FOTO: Aiga Zepa

  5. Karstus pasniedz ar jau iepriekš vārītiem, ceptiem kartupeļiem un svaigiem salātiem.

    Labu apetīti!
    Karstus pasniedz ar jau iepriekš vārītiem, ceptiem kartupeļi...

    FOTO: Aiga Zepa

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Grauzdiņu salāti ar kukurūzu un sieru

Grauzdiņu salāti ar kukurūzu un sieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas