Es nekad neesmu skaitījusi sastāvdaļu daudzumu, tādēļ iesaku ņemt gaļu tik daudz, lai visiem pietiktu, manā gadījumā ir vistas gaļas fileja apm. 400g 2 personām. Var izmantot arī cūkgaļas fileju. Vajadzīgas ir pāris reizes, lai iepraktizētos:)
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
400gvistas fileja
2ēd. k.Vorčesteršīras mērce
Kartupeļu ciete
Sāls vai sojas mērce
Pipari
Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
30 min.
Gaļu sagriež strēmelēs.
FOTO: Aiga Zepa
Apkaisa ar garšvielām (vai aplej ar sojas mērci).
FOTO: Aiga Zepa
Apviļā kartupeļu miltos.
FOTO: Aiga Zepa
Liek cepties uz sakarsētas pannas ar eļļu (eļļu lej tik daudz, lai varētu apcept, nav jāvāra eļļā). Cep apmēram 1-2 minūtes. Visu aplej ar Vorčesteršīras mērci. Aplej tā, lai visiem gabaliņiem tiek, nelejiet pārak daudz, savādāk būs ļoti ass un stiprs. Visus gabaliņus izcep.
FOTO: Aiga Zepa
Karstus pasniedz ar jau iepriekš vārītiem, ceptiem kartupeļiem un svaigiem salātiem.