Vistas filejas gabaliņi ķīniešu gaumē

3 1
Es nekad neesmu skaitījusi sastāvdaļu daudzumu, tādēļ iesaku ņemt gaļu tik daudz, lai visiem pietiktu, manā gadījumā ir vistas gaļas fileja apm. 400g 2 personām. Var izmantot arī cūkgaļas fileju. Vajadzīgas ir pāris reizes, lai iepraktizētos:)

Sastāvdaļas

  • 400 g vistas fileja
  • 2 ēd. k. Vorčesteršīras mērce
  • Kartupeļu ciete
  • Sāls vai sojas mērce
  • Pipari
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Gaļu sagriež strēmelēs.
    Gaļu sagriež strēmelēs.
  2. Apkaisa ar garšvielām (vai aplej ar sojas mērci).
    Apkaisa ar garšvielām (vai aplej ar sojas mērci).
  3. Apviļā kartupeļu miltos.
    Apviļā kartupeļu miltos.
  4. Liek cepties uz sakarsētas pannas ar eļļu (eļļu lej tik daudz, lai varētu apcept, nav jāvāra eļļā). Cep apmēram 1-2 minūtes. Visu aplej ar Vorčesteršīras mērci. Aplej tā, lai visiem gabaliņiem tiek, nelejiet pārak daudz, savādāk būs ļoti ass un stiprs. Visus gabaliņus izcep.
    Liek cepties uz sakarsētas pannas ar eļļu (eļļu lej tik daud...
  5. Karstus pasniedz ar jau iepriekš vārītiem, ceptiem kartupeļiem un svaigiem salātiem.

    Labu apetīti!
    Karstus pasniedz ar jau iepriekš vārītiem, ceptiem kartupeļi...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni