Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Kabaču krēmzupa

Kabaču krēmzupa

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg kabaču
  • 2 glāze/s piena
  • 2 ēd. k. miltu
  • 5-6 pētersīļi ar visiem kātiņiem
  • Dilles
  • 1 bazilika zariņš
  • 3 ēd. k. augu eļļas vai olīveļļas
  • Ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Sagatavo dārzeņus. Kabaci sarīvē uz vidēji rupjas rīves.
  2. Pētersīļus, dilles un baziliku smalki sakapā.
  3. Vāra zupu. Sarīvētos kabačus ieliek katliņā, pārlej ar pusglāzi ūdens, pievieno 3 ēd. k. eļļas. Vāra uz vidējas uguns 3 minūtes.
  4. Pievieno sasmalcinātos garšaugus un pienu.
  5. Kad piens uzvārījies, pievieno sāli pēc garšas un 2 ēd. k. pienā izšķīdinātus miltus. Pa reizei apmaisot, vāra vēl 2 minūtes. Visu sablendē.
    Pasniedz karstu vai atdzesētu ar zaļumiem un baltmaizes grauzdiņiem.

    Labu apetīti!
    Kad piens uzvārījies, pievieno sāli pēc garšas un 2 ēd. k. p...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Marinēta vista sinepēs un citronā

Marinēta vista sinepēs un citronā

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas