Sākums > Receptes > Zupas

Kabaču krēmzupa

2005. gada 8. aprīlis
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
20 min
1. Sagatavo dārzeņus. Kabaci sarīvē uz vidēji rupjas rīves.
2. Pētersīļus, dilles un baziliku smalki sakapā.
3. Vāra zupu. Sarīvētos kabačus ieliek katliņā, pārlej ar pusglāzi ūdens, pievieno 3 ēd. k. eļļas. Vāra uz vidējas uguns 3 minūtes.
4. Pievieno sasmalcinātos garšaugus un pienu.
5. Kad piens uzvārījies, pievieno sāli pēc garšas un 2 ēd. k. pienā izšķīdinātus miltus. Pa reizei apmaisot, vāra vēl 2 minūtes. Visu sablendē.
Pasniedz karstu vai atdzesētu ar zaļumiem un baltmaizes grauzdiņiem.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu