Vistas fileja miltos un olā

Vistas fileja miltos un olā
Foto: Depositphotos.com
Sastāvdaļu daudzum brīvi variējams atkarībā no ēdāju skaita.

Sastāvdaļas

  • Vistas filejas
  • Sāls
  • Pipari
  • Olas
  • Milti
  • Eļļa

Pagatavošana

40 min.
  1. Fileju pārgriež uz pusēm, mazliet izklapē.
  2. Saber ar garšvielām, atstāj, lai ievelkas.
  3. Vienā šķīvī ieber miltus, otrā sakuļ olas.
    Vārta vistas fileju miltos - olā - miltos.
  4. Pannā sakarsē eļļu un uz lēnas uguns no abām pusēm cep gaļas šķēles, līdz tās zeltainas.

    Labu apetīti!
    Pannā sakarsē eļļu un uz lēnas uguns no abām pusēm cep gaļas...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

yolo 2016. gada 6. oktobris 18:43
Super, es tā arī gatavoju.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi