Bumbiņas

Sastāvdaļas

  • 1 buņdžiņa iebiezinātais piens
  • 4 olas
  • 1 tējkarote cepamais pulveris
  • Milti pēc vajadzības, lai mīkla būtu krējuma biezuma konsistencē
  • 1 tējkarote alkohols

Pagatavošana

30 min.
  1. Mīkla jāpatur 15min, lai uzbriest. Cep lielā eļļas daudzumā. Pie eļļas jāpielej 1 tējkarote alkohola, lai nebūtu izstrādājums nebūtu taukains. No mīklas ar tējkaroti veido mazas bumbiņas, jo mīkla ļoti piepūšās.
  2. labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi