1. Palielā katlā eļļā apcep vistu ar sīpoliem un ķiplokiem. Apkaisa ar garšvielā un vēl nedaudz apcep.
2. Pārlej vistu ar ūdeni un sutina 10-15 minūtes (ar vāciņu), pievienojot sāli.
3. Kamēr vista vārās, pagatavo kuskusu, sekojot instrukcijai uz iepakojuma
4. Kad kuskuss uzbriedis, tam pievieno 1-2 ēd.kar. sviesta, ar dakšiņu samaisa, līdz sviests izkūst. Rezultāts ir irdeni kuskusa graudiņi.
5. Vistai un buljonam pieber saldētos zirņus un burkānus.
6. Kad saldētie dārzeņi mīksti, ieber arī turku zirņus, kuskusu, visu apmaisa, vēlreiz uzkarsē, un gatavs.
7. Dārzeņus un garšvielas var variēt pēc patikas.
Labu apetīti!

Foto: Shutterstock.com