Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Ātrais pusdienu kuskuss ar vistiņu

2008. gada 8. februāris
Foto: Shutterstock.com
Lieliska ideja ātrām un garšīgām vakariņām. Irdens kuskuss ar sulīgu vistiņu. Pirkstiņus aplaizīsi, cik gardi!
Pagatavošana
30 min
1. Palielā katlā eļļā apcep vistu ar sīpoliem un ķiplokiem. Apkaisa ar garšvielā un vēl nedaudz apcep.
2. Pārlej vistu ar ūdeni un sutina 10-15 minūtes (ar vāciņu), pievienojot sāli.
3. Kamēr vista vārās, pagatavo kuskusu, sekojot instrukcijai uz iepakojuma
4. Kad kuskuss uzbriedis, tam pievieno 1-2 ēd.kar. sviesta, ar dakšiņu samaisa, līdz sviests izkūst. Rezultāts ir irdeni kuskusa graudiņi.
5. Vistai un buljonam pieber saldētos zirņus un burkānus.
6. Kad saldētie dārzeņi mīksti, ieber arī turku zirņus, kuskusu, visu apmaisa, vēlreiz uzkarsē, un gatavs.
7. Dārzeņus un garšvielas var variēt pēc patikas.

Labu apetīti!
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu