Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ātrais pusdienu kuskuss ar vistiņu

Ātrais pusdienu kuskuss ar vistiņu

FOTO: Shutterstock.com

Lieliska ideja ātrām un garšīgām vakariņām. Irdens kuskuss ar sulīgu vistiņu. Pirkstiņus aplaizīsi, cik gardi!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 4 vistu šķiņķīši
  • 1/2 paka saldētu zaļo zirnīšu-burkānu maisījums
  • 1 bundža turku zirņi
  • 1 liels sīpols
  • 3 daiviņas ķiploka
  • Kajēnas pipari
  • Karijs
  • Melnie pipari
  • Lauru lapas
  • Timiāns
  • Olīveļļa
  • Sviests
  • Sāls
  • 1 glāze/s kuskusa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Palielā katlā eļļā apcep vistu ar sīpoliem un ķiplokiem. Apkaisa ar garšvielā un vēl nedaudz apcep.
  2. Pārlej vistu ar ūdeni un sutina 10-15 minūtes (ar vāciņu), pievienojot sāli.
  3. Kamēr vista vārās, pagatavo kuskusu, sekojot instrukcijai uz iepakojuma
  4. Kad kuskuss uzbriedis, tam pievieno 1-2 ēd.kar. sviesta, ar dakšiņu samaisa, līdz sviests izkūst. Rezultāts ir irdeni kuskusa graudiņi.
  5. Vistai un buljonam pieber saldētos zirņus un burkānus.
  6. Kad saldētie dārzeņi mīksti, ieber arī turku zirņus, kuskusu, visu apmaisa, vēlreiz uzkarsē, un gatavs.
  7. Dārzeņus un garšvielas var variēt pēc patikas.

    Labu apetīti!
    Dārzeņus un garšvielas var variēt pēc patikas.

Labu apetī...

    FOTO: Shutterstock.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gulaša zupa ungāru gaumē

Gulaša zupa ungāru gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas