Torte "pinkainais čalis"

2008. gada 29. janvāris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
60 min
1. Sagatavo mīklu biskvītiem. Masu samaisa un sadala 2 daļās - viena būs gaišā, otrai pievieno 4 tējkarotes kakao pulvera . Attiecīgi no katras daļas cep divas kārtas kopumā būs četras.
2. Tad sāk gatavot torti:
3. kārta - liek balto biskvītu
4. kārta - vienu tumšo daļu salauž parupjos gabalos apvārta krēmā un kārto gludi virs 1 kārtas
5. kārta - atkal liek balto biskvītu
6. kārta - otru tumšo daļu salauž gabalos apvārta krēmā un nevienādi uzliek uz 3 kārtas (veidojas paaugstinājums).
7. Vēl būs vajadzīga glazūra: visas sastāvdaļas sajauc un vāra 2 minūtes maisot.
8. Kad glazūra atdzisusi, to pārlej pāri tortei, jācenšas noklāt virsējo kārtu.
9. Tad liek torti vēsumā, lai tā kārtīgi iesūcas.
10. Lai labi garšo!
Uz augšu