Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!

Torte "pinkainais čalis"

Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
60 min
1. Sagatavo mīklu biskvītiem. Masu samaisa un sadala 2 daļās - viena būs gaišā, otrai pievieno 4 tējkarotes kakao pulvera . Attiecīgi no katras daļas cep divas kārtas kopumā būs četras.
2. Tad sāk gatavot torti:
3. kārta - liek balto biskvītu
4. kārta - vienu tumšo daļu salauž parupjos gabalos apvārta krēmā un kārto gludi virs 1 kārtas
5. kārta - atkal liek balto biskvītu
6. kārta - otru tumšo daļu salauž gabalos apvārta krēmā un nevienādi uzliek uz 3 kārtas (veidojas paaugstinājums).
7. Vēl būs vajadzīga glazūra: visas sastāvdaļas sajauc un vāra 2 minūtes maisot.
8. Kad glazūra atdzisusi, to pārlej pāri tortei, jācenšas noklāt virsējo kārtu.
9. Tad liek torti vēsumā, lai tā kārtīgi iesūcas.
10. Lai labi garšo!
Komentāri (7)
Uz augšu