Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ābolu drumstalkūka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g milti
  • Rauga kubiņš(apmēram 40gr)
  • 50 g cukura
  • Nepilna glāze piena 150ml
  • 150 g sviesta
  • 2 olas
  • Pustējkarote sāls
  • Puscitrona miziņa sarīvēta
  • 2 kg āboli
  • 400 g milti
  • 400 g cukura
  • 1 pac vaniļas cukura
  • 1 tējkarote malts kanēlis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Miltus ieber lielā bļodā, izveido tajos bedrīti. Raugu sadrupina, pievieno cukuru - sajauc un pārlej ar pusi no silta piena. Bļodu apsedz ar dvieli un noliek uz 20 min siltumā, lai uzrūgst.
  2. Pēc tam ieraugam pievieno pienu, cukuru, mīkstu sviestu, olas, sāli un rīvetu citrona mizu.Mīca, līdz masa ir viegli atdalās no bļodas, ir elastīga. Apkaisa ar miltiem un liek atpakaļ uzrūgt vēl apmēram 40 min.
  3. Virsai: ābolus nomizo, izņem serdi, sagriež planās šķēlēs. Mīklu izrullē un ieklāj pannā. Uz mīklas liek ābolu šķēlītes, viegli pārkaisa ar kanēli. Drumstalām paredzētos miltus saberž ar sviestu un cukuru un pārkaisa āboliem.
  4. kūku liek iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī200-220°C 25-30 min
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas vai tītara gaļas kotletes

Vistas vai tītara gaļas kotletes

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas