Cūkgaļas fileja ar rozmarīnu

Cūkgaļas fileja ar rozmarīnu
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 500 g cūkgaļas filejas
  • Pāris zariņi svaiga rozmarīna
  • Sāls
  • Pipari
  • 20 ml sarkanvīna
  • Eļļa

Pagatavošana

40 min.
  1. Fileju ierīve ar sāli un pipariem un vienmērīgi apcep eļļā uz sakarsētas pannas.
  2. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C, fileju liek cepeša pannā, aplej ar sarkanvīnu un klāt pieliek rozmarīna zariņus.
  3. Cep apmēram 20-30 min.
  4. Gatavu (vēl siltu) sagriež, pasniedz ar tvaicētiem dārzeņiem.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi