Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūkgaļas fileja ar rozmarīnu

Cūkgaļas fileja ar rozmarīnu

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g cūkgaļas filejas
  • Pāris zariņi svaiga rozmarīna
  • Sāls
  • Pipari
  • 20 ml sarkanvīna
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Fileju ierīve ar sāli un pipariem un vienmērīgi apcep eļļā uz sakarsētas pannas.
  2. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C, fileju liek cepeša pannā, aplej ar sarkanvīnu un klāt pieliek rozmarīna zariņus.
  3. Cep apmēram 20-30 min.
  4. Gatavu (vēl siltu) sagriež, pasniedz ar tvaicētiem dārzeņiem.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Bagātīgā melleņu siera kūka

Bagātīgā melleņu siera kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas