Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūkgaļas fileja ar rozmarīnu

Cūkgaļas fileja ar rozmarīnu

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g cūkgaļas filejas
  • Pāris zariņi svaiga rozmarīna
  • Sāls
  • Pipari
  • 20 ml sarkanvīna
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Fileju ierīve ar sāli un pipariem un vienmērīgi apcep eļļā uz sakarsētas pannas.
  2. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C, fileju liek cepeša pannā, aplej ar sarkanvīnu un klāt pieliek rozmarīna zariņus.
  3. Cep apmēram 20-30 min.
  4. Gatavu (vēl siltu) sagriež, pasniedz ar tvaicētiem dārzeņiem.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sulīgās tītara kotletes ar tomātiem un sieru

Sulīgās tītara kotletes ar tomātiem un sieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas