Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Gardās ribiņas - ceptas vārītas un atkal ceptas

Gardās ribiņas - ceptas vārītas un atkal ceptas

FOTO: Depositphotos.com

Gaļu var izmantot jebkuru - cūkgaļu, liellopa vai meža. Šādi ribiņas būs gan apbrūnējušas, gan sulīgas, ko bieži ir grūti panākt ar meža gaļu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg cūkgaļas ribiņu
  • Sīpols
  • Ūdens
  • Lauru lapa
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Ribiņas sadala gabaliņos. Uzkarsētā pannā apcep, tik daudz, lai iegūtu patīkamo, brūno nokrāsu.
  2. Tad lej klāt ūdeni, lai nosegtu ribiņas (ja pannā nepietiek vietas, tad jāpārliek katlā).
  3. Pievienojam lauru lapas, piparus, buljona kubiņu un vāram, kamēr ribiņas mīkstas.
  4. Liek ribiņas cepešbļodā, pievieno nedaudz buljona, kurā tās vārijās, pēc vajadzības pievieno sāli, piparus un vēl kādu no sev mīļām garšvielām (piem. gaļas kopējo, vegetu ... kas nu kuram) un vēl nedaudz pacep cepeškrāsnī.
    Pasniedz ar piedevām pēc izvēles.

    Labu apetīti!
    Liek ribiņas cepešbļodā, pievieno nedaudz buljona, kurā tās...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīta vistas fileja ar sieru un tomātiem

Pildīta vistas fileja ar sieru un tomātiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA