Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Gardās ribiņas - ceptas vārītas un atkal ceptas

2007. gada 19. decembris
Foto: Depositphotos.com
Gaļu var izmantot jebkuru - cūkgaļu, liellopa vai meža. Šādi ribiņas būs gan apbrūnējušas, gan sulīgas, ko bieži ir grūti panākt ar meža gaļu.
Pagatavošana
120 min
1. Ribiņas sadala gabaliņos. Uzkarsētā pannā apcep, tik daudz, lai iegūtu patīkamo, brūno nokrāsu.
2. Tad lej klāt ūdeni, lai nosegtu ribiņas (ja pannā nepietiek vietas, tad jāpārliek katlā).
3. Pievienojam lauru lapas, piparus, buljona kubiņu un vāram, kamēr ribiņas mīkstas.
4. Liek ribiņas cepešbļodā, pievieno nedaudz buljona, kurā tās vārijās, pēc vajadzības pievieno sāli, piparus un vēl kādu no sev mīļām garšvielām (piem. gaļas kopējo, vegetu ... kas nu kuram) un vēl nedaudz pacep cepeškrāsnī.
Pasniedz ar piedevām pēc izvēles.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu