Gardās ribiņas - ceptas vārītas un atkal ceptas

Gardās ribiņas - ceptas vārītas un atkal ceptas
Foto: Depositphotos.com
Gaļu var izmantot jebkuru - cūkgaļu, liellopa vai meža. Šādi ribiņas būs gan apbrūnējušas, gan sulīgas, ko bieži ir grūti panākt ar meža gaļu.

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg cūkgaļas ribiņu
  • Sīpols
  • Ūdens
  • Lauru lapas
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

120 min.
  1. Ribiņas sadala gabaliņos. Uzkarsētā pannā apcep, tik daudz, lai iegūtu patīkamo, brūno nokrāsu.
  2. Tad lej klāt ūdeni, lai nosegtu ribiņas (ja pannā nepietiek vietas, tad jāpārliek katlā).
  3. Pievienojam lauru lapas, piparus, buljona kubiņu un vāram, kamēr ribiņas mīkstas.
  4. Liek ribiņas cepešbļodā, pievieno nedaudz buljona, kurā tās vārijās, pēc vajadzības pievieno sāli, piparus un vēl kādu no sev mīļām garšvielām (piem. gaļas kopējo, vegetu ... kas nu kuram) un vēl nedaudz pacep cepeškrāsnī.
    Pasniedz ar piedevām pēc izvēles.

    Labu apetīti!
    Liek ribiņas cepešbļodā, pievieno nedaudz buljona, kurā tās...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Ēriks 2018. gada 1. aprīlis 20:31
Super.Saksu rit jau pagatavot.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi