Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Pelmeņzupa

Pelmeņzupa

FOTO: Depositphotos.com

Jo smalkāk sagriezīsi burkānu, jo ātrāk gatava būs zupa. Burkānus var arī rīvēt.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g pelmeņu
  • 2 burkāni
  • 1 neliels sīpols
  • Sāls
  • 1-1.5 l ūdens
  • 10 g pētersīļu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Sālsūdenī liek vārīties gabaliņos sagrieztus burkānus.
  2. Kad burkāni teju gatavi, katliņā ber pelmeņus un sasmalcinātus sīpolus. Turpina varīt apmēram 10 minūtes, līdz visi pelmeņi peld katliņa virspusē.
  3. Pa to laiku sakapā pētersīļus un pievieno zupai kad tā gatava. Uzliek vāku un ļauj 10 minūtes pastāvēt.

    Labu apetīti!
    Pa to laiku sakapā pētersīļus un pievieno zupai kad tā gatav...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Augusta siera kūka

Augusta siera kūka

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA