Pelmeņzupa

5 1
Pelmeņzupa
Foto: Depositphotos.com
Jo smalkāk sagriezīsi burkānu, jo ātrāk gatava būs zupa. Burkānus var arī rīvēt.

Sastāvdaļas

  • 200 g pelmeņu
  • 2 burkāni
  • 1 neliels sīpols
  • Sāls
  • 1-1.5 l ūdens
  • 10 g pētersīļu

Pagatavošana

25 min.
  1. Sālsūdenī liek vārīties gabaliņos sagrieztus burkānus.
  2. Kad burkāni teju gatavi, katliņā ber pelmeņus un sasmalcinātus sīpolus. Turpina varīt apmēram 10 minūtes, līdz visi pelmeņi peld katliņa virspusē.
  3. Pa to laiku sakapā pētersīļus un pievieno zupai kad tā gatava. Uzliek vāku un ļauj 10 minūtes pastāvēt.

    Labu apetīti!
    Pa to laiku sakapā pētersīļus un pievieno zupai kad tā gatav...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Martins 2013. gada 25. septembris 19:35
testeju , viss ir procesaa..
Dana 2012. gada 15. februāris 17:08
Man garšo tā kaarī burkānus vāra kubiciņos, pievieno vēl zaļos zirnīšus un beigas kausēto sieru!:P
Meldra Vītola 2010. gada 4. februāris 18:08
Pelmeņu zupa sanāca vienkārši dievīga- mmmm... Garšīgi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas