Sākums > Receptes > Salāti

Čipsu un kāpostu salāti

2007. gada 9. decembris
Foto: Edgars Skrivļa
Pagatavošana
10 min
1. Atver čipsu paku, sasmalcina neizberot no paciņas,(sasmalcina - saspiež paciņu vairākas reizes lai nav veselu čipsu).
2. Ņem veselu Ķīnas kāpostu nelielu (150 - 200 g.) un plēšot ar pirkstu galiem plānās kāposta lapiņas līdz kamēr var paplēst un tad pārējo var izmantot citos salātos vai arī sgriezt un pivienot šiem pašiem.
3. Ieberam traukā kāpostus, tad čipsus un pievienojam majonēzi. Rūpīgi jāpārmaisa un gatvi ēšanai!
4. Šo salātu mīnuss ir tāds, ka tie pēc pagatavošanas ir īsā laika periodā jāapēd, jo esošie čipsi tajos paliek mitri un vairs nav kraukšķīgi.
5. Protams var izmantot čipsus arī ar citām garšām, bet izmēginot visu čipsu veidus, ar dillēm garšo vislabāk!
6. LABU APETĪTI!!!
Uz augšu