Sulīgās kotletes

5 1
Sulīgās kotletes
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 500 g maltas cūkgaļas
  • 1.5 tējk. sāls
  • 1/4 tējk. piparu
  • 1/4 tējk. muskatrieksta
  • 1 naža gals ingvera
  • 2.5 ēd. k. kartupeļu miltu
  • 2-2.5 piena

Pagatavošana

40 min.
  1. Samaisa malto gaļu kopā ar sāli.
  2. Pievieno garšvielas un kartupeļu miltus, pievieno pienu, kārtīgi samaisa. Maisījums nedrīkst būt pārāk šķidrs, ja ir pārāk šķidrs, var pievienot olu.
  3. Veido kotletes. Cep kotletes brūnas no abām pusēm.
  4. Liek kotletes katlā ar nedaudz vārīta ūdens vai brūno mērci un ļauj vārīties 10 minūtes, līdz kotletes ir vidēji vārītas. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

    Labu apetīti!
    Liek kotletes katlā ar nedaudz vārīta ūdens vai brūno mērci...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

liene 2015. gada 4. decembris 09:40
kapēc ir jaliek kotletēm kartupēļu miltus un kapēc ir jaliek muskata riekstus ko vaitad ta drīskt ko
kristaps 2014. gada 10. janvāris 17:59
parastās kotletes ko parsti taisa
eds 2010. gada 25. aprīlis 12:57
Bet vai tad drīkst likt kartupeļu miltus????? Tas ir domāts tas pats, kas kartupeļu ciete?????? nesaprotu... :(

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni