-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Vistas fileja ar pupiņām un papriku
Šajā ēdiena dārzeņiem nav jābūt pagatavotiem mīkstiem, svarīgi, lai tie saglabātu savu garšu un stingro struktūru.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
1 liela vistas filejas
-
250 g pākšu pupiņu
-
1 neliels burkāns
-
1 sarkanā paprika
-
2 ēd. k. sojas mērces
-
1 tējk. medus
-
Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
30 min.
-
Sagriež vistas fileju gabaliņos, liek sakarsētās taukvielās cepties, zem vāka uz mazas uguns.
-
Pa to laiku noblanšē pupiņas, sagriež tad vidējos gabaliņos.
-
Papriku sagriež strēmelītēs, burkānu arī mazās strēmelītēs.
-
Kad gaļa mazliet pacepusies, pielej nedaudz sojas mērci, lai gaļa iegūtu vieglu toni, vēl sautē ~ 3 minūtes zem vāka.
-
Kad vista pasautējusies, pievieno visus dārzeņus, pavisam nedaudz medus un visu kopā sutina ~ 5-7 minūtes, intensīvi maisot.
Pasniedz ar rīsiem.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs