Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Zivju zupa ar kartupeļiem un tomātiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 800 - 1000 g gaļīgu zivju
  • 1 pētersīļa sakne
  • 2 sīpoli
  • 600 g kartupeļu
  • 400 g tomātu
  • 1 ½ ēdamk. sviesta
  • 1 -2 lauru lapas
  • 3 -5 melnie pipargraudisāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivis apstrādā kā parasti, sadala filejās ar ādu un bez asakām. Sagriež porciju gabalos, apsāla un līdz izmantošanai novieto vēsā vietā. No zivju pārtikas atkritumiem - galvas (bez žaunām), spurām, asakām - vāra buljonu.
  2. Gatavu buljonu izkāš, uzvāra, ieliek nomizotus sagrieztus kartupeļus, sīpolus un pētersīļu sakni. Vāra 20 minūtes, pēc tam pievieno zivis, garšvielas, sagrieztus tomātus un vāra vēl 20-25 minūtes.
  3. Noņem no uguns un uzreiz pievieno sviestu. Pasniedzot pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas