Sākums > Receptes > Zupas

Zivju zupa ar kartupeļiem un tomātiem

2005. gada 15. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Zivis apstrādā kā parasti, sadala filejās ar ādu un bez asakām. Sagriež porciju gabalos, apsāla un līdz izmantošanai novieto vēsā vietā. No zivju pārtikas atkritumiem - galvas (bez žaunām), spurām, asakām - vāra buljonu.
2. Gatavu buljonu izkāš, uzvāra, ieliek nomizotus sagrieztus kartupeļus, sīpolus un pētersīļu sakni. Vāra 20 minūtes, pēc tam pievieno zivis, garšvielas, sagrieztus tomātus un vāra vēl 20-25 minūtes.
3. Noņem no uguns un uzreiz pievieno sviestu. Pasniedzot pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.
Uz augšu