Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ar šampinjoniem pildītas vistas filejas

Ar šampinjoniem pildītas vistas filejas

FOTO: Depositphotos.com

Šī gatavošana nav tik piņķerīga kā izklausās, rezultāts vienmēr izsauks apbrīnu ēdājos.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 2 vistas fileja
  • 100 g šampinjonu
  • 1 sīpols
  • 2-3 daiviņa/s ķiploka
  • Garšvielas vistas gaļai
  • Baltvīna etiķis
  • Siers
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Veselu vistas fileju iegriež, veidojot "kabatu".
  2. Filejas pārkaisa ar garšvielām (gaļas kopējo, vegetu utt.), ieziež ar saspiestiem ķiplokiem un eļļu, kas sajaukta ar baltvīna etiķi un atstāj nedaudz pamarinēties.
  3. Tikmēr sagatavoj pildījumu (te var likt lietā iztēli): sagriež mazos gabaliņos sīpolus un šķēlītēs sēnes - apcep.
  4. Pildījumu liek filejā kuru aizver ciet. Lai pildījums labi turas iekšā, sastiprina ar koka irbulīšiem.
  5. Filejas liek cepešbļodā un liek cepties apm. 180 grādos.
  6. Pēc 30 minūtēm uz katras filejas bagātīgi uzkaisa rīvētu rīvētu sieru.
  7. Cep, līdz siers skaisti izkusis.

    Labu apetīti!
    Cep, līdz siers skaisti izkusis. 

Labu apetīti!

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zupiņa ar kūpinātu desiņu un cūkgaļas krūtiņu

Zupiņa ar kūpinātu desiņu un cūkgaļas krūtiņu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 16. oktobris 16:12 16.10 16:12
Produkti, kas palielina trauksmes sajūtu (3)
Visu ar mēru!

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas