Rasols ar nēģiem

Sastāvdaļas

  • 210 g nomērcētas siļķes
  • 200 g vārītas liellopu gaļas
  • 1 vārīts kartupelis
  • 150 g konservēto zaļo zirnīšu
  • 1 ābols
  • 3 cieti vārītas olas
  • 100 g ceptu nēģu
  • 200 g skāba krējuma
  • 20 g sinepju
  • 200 g marinētu gurķuzaļumi, sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomērcētu siļķi, vārītu gaļu, vārītus kartupeļus, nomizotus gurķus un ābolus, un nēģus sagriež sīkos kubikos, pieliek zaļos zirnīšus un sajauc ar skābu krējumu, kas sajaukts ar sāli un sinepēm. Tad liek salātu traukā, rotā ar olu ceturtdaļām un zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi