Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Rasols ar nēģiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 210 g nomērcētas siļķes
  • 200 g vārītas liellopu gaļas
  • 1 vārīts kartupelis
  • 150 g konservēto zaļo zirnīšu
  • 1 ābols
  • 3 cieti vārītas olas
  • 100 g ceptu nēģu
  • 200 g skāba krējuma
  • 20 g sinepju
  • 200 g marinētu gurķuzaļumi, sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomērcētu siļķi, vārītu gaļu, vārītus kartupeļus, nomizotus gurķus un ābolus, un nēģus sagriež sīkos kubikos, pieliek zaļos zirnīšus un sajauc ar skābu krējumu, kas sajaukts ar sāli un sinepēm. Tad liek salātu traukā, rotā ar olu ceturtdaļām un zaļumiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas