Čabatas maize vai 4 šķēles San Francisko skābmaizes
4tomāti
2daiviņa/sķiploka
3ēd. k.labas olīveļļas
150gcepta, mizota saldā sarkanā pipara
200g kazas siera
1bunte svaigu piparmētru lapu
Jūras sāls
Svaigi malti melnie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
20 min.
Ja izmanto čabatas maizi, sadala to gareniski un sagriež uz pusēm, lai sanāktu četri gabali. Viegli grilē no abām pusēm.
Sagriež tomātus uz pusēm un nomizo ķiplokus. Viegli ierīvē apcepto maizīti ar ķiploku.
Stipri ierīvē ar tomātu, maigi to spiežot, līdz tev rokās palikusi tikai miziņa.
Iemērc olīveļļā un apkaisa ar sāli. Tai virsū izkārto piparu gabaliņus, tad kazas sieru, uzkaisa piparus un sagrieztas piparmētru lapiņas.
Pasniedz tūlīt.