-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Rīsi ar spinātiem
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
2 /3 glāzes garo rīsu
-
750 g spināta
-
4 ēd. k. sasmalcinātu sīpolu
-
2 tējk. sasmalcinātu ķiploku
-
3 ēd. k. olīveļļas
-
1 ēd. k. sasmalcnātu pētersīļu
-
1 citrons
-
Pipari pēc garšas
-
Sāls pēc garšas
-
Ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
35 min.
-
Spinātus nomazgā, atdala biezos kātus un lapiņas sagriež gabaliņos.
-
Sīpolus apcep eļļā, pievieno ķiplokus, spinātus un nedaudz ūdens un sautē 5 minūtes.
-
Tad pievieno nomazgātus rīsus, zaļumus, 1 ēd. k. rīvētas citrona miziņas, sāli un nedaudz ūdens un samaisa. Sautē 20 minūtes.
-
Gatavo ēdienu apšļaksta ar eļļu un 2 ēd. k. izspiestas citrona sulas.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs