Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
16
Jaunākie Vecākie
S
Sarma
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pievienoju vēl klāt sarīvētu citrona miziņu un vanilīnu,bet miltus pieliku tikai 1,5 glāzes.Lai izskatītos skaisti,klājiet ievārījumu strīpās.Ļoti garšīgi un ātri
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
KRISTIĀNA
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
LJoti garshiigi, shodien izmeegjinaaju.Nemaz necereeju uz tik gardu rezultaatu, njemot veeraa ka diezgan vienkaarshi pagatavot.Paldies par recepti, tagad taadu biezji taisiishu))
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dana
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Gribējās kūkas ātro variantu... Un kad ieraudzīju, ka mīklas sastāvā ir biezpiens - nopriecājos (ļoti garšo). Vienīgais mīnuss, ja kāds apskatās foto, tad gala iznākums neizskatās īpaši pievilcīgs (iespējams, ka vienu - otru, tas attur pamēģināt). Taču 100% vajadzētu pagatavot! Nenožēlosiet... pievilcīgāku var padarīt paši ar kādiem augļiem pa virsu. Ātri, garšīgi un sātīgi:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kristiāna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
musu gimenei garso. Nav smalka un tik darga ka siera kuka, bet tapat ljoti njammiga! Paldies!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Sintija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti garšīga kūka! Es tikai pamatmīklai pievienoju nedaudz mandeļu eļļiņas esenci! Izdevas tik aromātiska un garšīga kūka! Vienkārši supperīgi!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
v
velga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
loti laba un vienkarsa jauki
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Sandra
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Domāju, ka kūka vnk nav vizuāli pievilcīga, bet garšība gan. Ābolīši ar skābo krējuma mix pa virsu , šo kūku, padarītu vizuāli ņammīgāku
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
I've moved in!
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cep kā parasti :) 180 grādos ap 30-40 min...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
z
zaichuks
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Manuprat loti laba kuka bernu ballitem :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Jolanta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Anonīms- pilnīgi piekrītu tev visās frāzēs!!!
Tiešām garšīga kūka...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Anonīms
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Lita -TAs pats pa sevi jaasaprot ka jaaliek kraasnii...Jo bildees var redzeet ka ir izcepta kūka...:D
indarigalinda -Kā tu vari zināk ka kūka ir negaršīga ja pat neesi ēdusi to... Tāpēc receptes pievienotājai saku ļoti lielu paldies par garšīgo recepti!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
lindarigalinda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
negaršīgi!!!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
lindarigalinda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
cik ilgi jācep??
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
katttt
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
220 grādos
ļoti garda recepte!!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
saimnieciite
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Interesanta recepte,aprakstiits tikai miklas iejauksana,bet kaa zinaat kaa un kaadaa temperatuuraa,cik ilgi cept?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Lita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
a cepeškrāsnī nav jāliek?te nav minēts!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes