Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Gardā ātrā biezpiena kūka

2007. gada 4. novembris
Foto: Anita Apsīte
Pagatavošana
60 min
1. Pirmais solis. Biezpienam pievieno klāt olas. Pievieno krējumu un cukuru un šķipsniņu sodas.
Foto: Anita Apsīte
2. Tad visu samaisa. Visam klāt pievieno izkausētu sviestu un pēc tam pievieno klāt miltus.
Foto: Anita Apsīte
3. Mīklu ieliek veidnē
Foto: Anita Apsīte
4. Virsū uzsmērē ievārījumu, var papildināt ar augļiem.
Foto: Anita Apsīte
5. Sagatavo drustalas. Sajauc sviestu, cukuru un miltus. Uzkaisa virsū. Liek cepties 180 grādos ~ 30 - 40 min.

Lai labi garšo!
Foto: Anita Apsīte
Uz augšu