Gardais sīpolu sitenis

Sastāvdaļas

  • 300 g lielopa gaļas mīkstuma
  • 25 g tauku
  • 150 g sīpolu
  • 40 g sviesta
  • 10 g kviešu miltu
  • 100 g skāba krējuma
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež šķēlēs, izdauza ar gaļas āmuru, pārkaisa ar sāli, smalkiem pipariem. Liek uz pannas sakarsētos taukos un apcep no abām pusēm, lai gaļa būtu gaiši brūna. Cep, līdz tā ir gatava.
  2. Uz pannas uzber kviešu miltus, tos taukos izkarsē gaiši dzeltenus, pielej ūdeni vai buljonu, pievieno skābo krējumu, sāli un vāra 5-8 minūtes.
  3. Sīpolus sagriež ripiņās un apcep, pievieno nedaudz ūdens vai buljona un sautē mīkstus.
  4. Izceptās gaļas šķēles glīti kārto cepešbļodā, pārliek sīpolus, pārlej krējuma mērci un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi