Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Maltās gaļas un makaronu sacepums

2007. gada 4. novembris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
40 min
1. Gaļu kopā ar sasmalcinātu sīpolu, sāli un pipariem apcep nelielā daudzumā taukvielu.
2. Paralēli uzvāra makaronus un atdzesē līdz tie ir silti.
3. Veidni vai pannu ieziež ar sviestu un nokaisa ar rīvmaizi.
4. Makaronus liek veidnes apakšējā daļā, virsū kārto sacepto malto gaļu.
5. Sieru sarīvē un sajauc ar majonēzi. Bagātīgā kārtā liek virs gaļas. Masu glīti izlīdzina.
6. Liek krarstā cepeškrāsnī un cep 220 grādu temperatūrā 15 minūtes.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu