Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Maltās gaļas un makaronu sacepums

Maltās gaļas un makaronu sacepums

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g maltās gaļas (cūkgaļa vai jauktā masa)
  • 200 g makaronu
  • 1 sīpols
  • 200 g siera
  • 20 g rīvmaizes
  • Majonēze
  • Sāls
  • Sviests
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Gaļu kopā ar sasmalcinātu sīpolu, sāli un pipariem apcep nelielā daudzumā taukvielu.
  2. Paralēli uzvāra makaronus un atdzesē līdz tie ir silti.
  3. Veidni vai pannu ieziež ar sviestu un nokaisa ar rīvmaizi.
  4. Makaronus liek veidnes apakšējā daļā, virsū kārto sacepto malto gaļu.
  5. Sieru sarīvē un sajauc ar majonēzi. Bagātīgā kārtā liek virs gaļas. Masu glīti izlīdzina.
  6. Liek krarstā cepeškrāsnī un cep 220 grādu temperatūrā 15 minūtes.

    Labu apetīti!
    Liek krarstā cepeškrāsnī un cep 220 grādu temperatūrā 15 min...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Frikadeļu zupa ar zaļajiem zirnīšiem un puķkāpostiem

Frikadeļu zupa ar zaļajiem zirnīšiem un puķkāpostiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas