Vāra vistu, iemet lauru lapas, ķiploku daiviņas.
Apcep sagrieztu sīpolu, sarīvētu burkānu, liek katliņā pie gaļas.
Sagriež un apcep papriku, liek klāt zupā.
Ber klāt sagrieztus zaļumus pēc izvēles, papildina visu ar sāli un pipariem pēc izvēles.
Pieber mazo paciņu rīsu. Vāra līdz viss gatavs.
Gaļu pasniedz atsevišķi.
Labu apetīti!
Sastāvdaļas
2 vistas muguriņas
1 paprika
Rīsi - mazā paciņa (porcija)
1 sīpols,
Zaļumi pēc izvēles
3 daiviņa/s ķiploka
2 lauru lapas, ķiploki
Sāls pēc garšas
2 l ūdens
-->
Pagatavošana
40 min.40 min.
Vāra vistu, iemet lauru lapas, ķiploku daiviņas.
Apcep sagrieztu sīpolu, sarīvētu burkānu, liek katliņā pie gaļas.
Sagriež un apcep papriku, liek klāt zupā.
Ber klāt sagrieztus zaļumus pēc izvēles, papildina visu ar sāli un pipariem pēc izvēles.
Pieber mazo paciņu rīsu. Vāra līdz viss gatavs.
Gaļu pasniedz atsevišķi.
Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
Gada vēsākajos mēnešos roka biežāk stiepjas pēc ēdiena: kāpēc tā?
Neatpaliec no tendencēm! Kas jauns kokteiļu pasaulē?
Ar acīm ciet un nazi rokā! Kuram lielāka iespēja uzvarēt - Rūtai Dimantai vai aktierim Mārtiņam Počam?
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri