Biešu biezzupa

Biešu biezzupa
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 2 vārītas bietes
  • 1 sīpols
  • 1/2 tējk. ķimeņu
  • Sasmalcināti zaļumi
  • Citrona sula
  • Krējums
  • Sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Vārītas bietes sarīvē uz smalkās rīves, pievieno tik daudz verdoša ūdens, lai veidotos zupa, kas ir tāda biezāka.
  2. Tad pievieno ķimenes, citrona sulu, sīki sagrieztus un apceptus sīpolus.
  3. Zupu uzkarsē. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar zaļumiem un pievieno krējumu, ja vēlas – arī nedaudz mārrutku.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Kristīne Veneite 2009. gada 8. decembris 11:23
Un kā ar gaļu.Vai šai zupai gaļu neliek klāt?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi