Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Kārtainais šokolādes deserts ar mandarīniem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 100 g salauztu šokolādes gabaliņu
  • 200 ml svaiga skābā krējuma
  • 4 ēdamk. jogurta
  • 1 apelsīnam norīvēta miziņa
  • 150 g pilngraudu cepumu
  • 600 g konservētu mandarīnu daiviņu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Ūdens peldē izkausē šokolādi, pēc tam ļauj tai 5 min atdzist.Šokolādei pievieno krējumu, jogurtu un apelsīnu miziņu(nedaudz miziņas atstāj rotājumam) un kārtīgi visu samaisa.
  2. Sadrupina cepumus. Tad saber tos 4 deserta glāzēs un uzlej kārtu šokolādes maisījuma.
  3. Uz šokolādes maisījuma liek mandarīnu daiviņas un uzber tām atlikušās cepumu drumstalas. Atlikušo šokolādes maisījumu pārlej cepumu drupačām, virs šokolādes izkārto mandarīnu daiviņas un visu pārkaisa ar apelsīna miziņām.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Plūmju un šokolādes kūka

Plūmju un šokolādes kūka

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas